Δαμιανός Προσαλέντης (Conclavio) και KingVakalis. Οι πιο «καυτές» πόρνες του ελέους από Ελλάδα


Ώρα για αποκαλύψεις. Πάρα πολλοί είστε εσείς που ξέρετε και έχετε προθυμία να κάνετε αποκαλύψεις πίσω από κλειστές πόρτες αλλά αρνείστε κατηγορηματικά να μιλήσετε όταν βλέπετε αδικίες. Υπάρχει πολύ καλός λόγος. Γιατί παρά το γεγονός ότι οι αναφερόμενοι κύριοι στον τίτλο κλείνουν οικογένειες και σπίτια και εσείς το βλέπετε να εξελίσσεται αυτό μπροστά στα μάτια σας γνωρίζοντας πως θα μπορούσατε να το σταματήσετε, σκέφτεστε πως και εσείς στο κάτω κάτω έχετε γυναίκα και παιδιά και προτιμάτε να έχετε την ησυχία σας. Και ποιο ήταν το απόπιμα σας στο κάτω κάτω, απλά είστε αδερφές…

Εδώ κολλάνε λοιπόν και οι Δαμιανός Προσαλέντης και King Vakalis (Δημήτριος Βακάλης). Οι οποίοι είναι είναι ομοφυλόφιλα άτομα που βγάζουν το κύριο εισόδημα τους από το να τους εκμεταλλεύονται τρίτοι σε κύκλωμα μαστροπείας.

Για αυτό είναι Ντουμπάι, γι’ αυτό ο Βακάλης ζούσε πριν Μύκονο/Σαντορίνη, γι’ αυτό πήγαν GNTM… Έτσι εξηγούνται όλες οι ημίγυμνες φωτογραφίες, για αυτό έχουν κάποια ακριβά αντικείμενα (καλοί πελάτες τους τα δίνουν ως φιλοδώρημα γιατί τις τιμές τις καθορίζει άλλος), γι’ αυτό δείχνουν να διαμένουν σε ακριβό σπίτι (καλός πελάτης το παραχωρεί στον Vakalis σε συνεννόηση συγκεκριμένες ώρες και αυτός αφήνει τον Δαμιανό να μπαίνει) και γι’ αυτό πάνε σε γιότ πάρτι. Δεν φαίνεται πάντως όλα να βγάζουν νόημα ξαφνικά;

Αλλά συνάμα με όλα αυτά παίζει και πολύ (μα πάρα πολύ) κόμπλεξ από τους ίδιους, συνάμα με μπόλικη άρνηση. Για αυτό άλλωστε, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι είναι εκδιδόμενοι, συνέχεια οδηγούνται σε δημόσια μισογυνιστικά παραληρήματα. Είναι η μόνη ένδειξη ανδρισμού που τους απομένει απλά… Και όπως φαίνεται την καταχράζονται στα μέγιστα για να καλύψουν τον (κατά τα άλλα φημισμένο) κώλο τους.

Όλα είναι ένα προσωπείο λοιπόν. Προφανώς έχουμε γράψει πολλά για το πως ο Δαμιανός λέει 100% ψέματα για το από που βγήκαν τα λεφτά του, το πόσα έχει και βγάλαμε αποδείξεις πως μόνο χασούρα έχει από NFT, αλλά αφού φαίνεται αμετανόητος, ορίστε τώρα και από που βγάζει τα σοβαρά λεφτά του.

Αν απορείτε λοιπόν πως «έγιναν» ο Mr. Conclavio και ο Βακάλης, η απάντηση είναι πως στην πραγματικότητα δεν έγιναν ποτέ. Δεν είναι πλούσιου (και γι’ αυτό προσπαθούν να τα φάνε ό,τι αρπαχτή μπορούν από Ελληνικά κορόιδα). Απλά έστησαν κώλο (κυριολεκτικά) δίπλα στον πλούτο και τους δίνονται δανικά κάποια πράγματα απ’ αυτούς που τα έχουν όντως.