Conclavio: ο ekatommyriouxos μόνο χάνει από NFTs


Ο Δαμιανός Προσαλέντης συχνά πυκνά θα αρχίσει να αναφέρεται στο ότι μέσω των NFTs βγάζει απίστευτα λεφτά και μ’ αυτό βοηθάει μέλη στο conclavio να γίνονται πλούσιοι.

Conclavio: εγγύηση να χάσεις χρήματα με NFTs

Έχει ξεχάσει όμως πως ο λογαριασμός του απ’ τον οποίο αγοράζει NFT είναι δημόσιος και φαίνεται πως σε ότι αγορά και αν έχει πραγματοποιήσει έχει απίστευτες χασούρες. Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα πως έχει αισθητές απόλειες σημαντικών ποσών και όχι απλά λέει τεράστια ψέματα για το πόσα λεφτά βγάζει, αλλά δεν έχει βρει κέρδος με ΚΑΜΙΑ του κίνηση στην αγορά NFT.

Ας δούμε λοιπόν το προφίλ του μούφα «εκατομμυριούχου» απ’ το οποίο κάνει αγοραπωλησίες NFTs. Θα το βρείτε πατώντας στον σύνδεσμο εδώ. Πατώντας λοιπόν στην καρτέλα activity μέσα στο OpenSea θα δείτε πως ότι NFT και να έχει αγοράσει πρώτον δεν έχει καταφέρει να πωληθεί. Α και να θυμίσω πως αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο ηλίθιος που όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο σ’ όλη του την ζωή απέδειξε ξανά και ξανά πως είναι ανίκανος να εργαστεί για να βγάλει χρήματα. Και γι’ αυτό άλλωστε έχει φτάσει στις απάτες.

Η αχρηστία του Δαμιανού Προσαλέντη στο Conclavio να αγοράει NFTs

O Damian Prosalendis γενικά είναι τόσο ηλίθιος που αν κάποιος τον ρωτούσε ζωντανά να δώσει ορισμό για το τι είναι NFT δεν θα μπορούσε να απαντήσει, παρ’ ότι ασχολείται όλη μέρα μ’ αυτό. Και ακόμη χειρότερα και ας ασχολείται μόνο μ’ αυτό στην ζωή του, απ’ αυτήν του την δραστηριότητα μόνο έχει χάσει λεφτά. Μόνο από τις συνδρομές βγάζει πλέον λεφτά αλλά απ’ ότι μου λένε κιόλας πλέον δεν του έχουν απομείνει πάνω από 50 συνδρομητές οπότε έχει γίνει κάπως απελπισμένος.

Πάμε στα NFT ομως…

Επίσης κάθε του αγορά NFTs την οποία έχει προτείνει στο Conclavio έχει οδηγήσει σε επικά μεγάλες χασούρες, σε σημείο που αυτό φτάνει να γίνεται αστείο. Ας δούμε για παράδειγμα το NFT που πήρε στην σειρά RaidParty:

Για 1.15 ETH πήρε αυτήν την, μην πω τι, εικόνα. Ας δούμε πόσο έφτασε να πωλείται μια αντίστοιχη στην ίδια σειρά:

0.35 ΕΤΗ. Ω ναι… από 1.15 σε 0.35. Τι χασούρα είναι αυτή σε ποσοστό; Σε δύο μήνες ο Δαμιανός Προσαλέντης (ekatommyriouxos του Conclavio) είχε χασούρα κοντά στο 70%. Μάλιστα. Πολύ καλή επένδυση για τα χρήματα κάποιου. Σίγουρα αξίζει 100$ τον μήνα συνδρομή να παίρνεις συμβουλές για να μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο ε;

Και το παραπάνω είναι μόλις ένα απ’ τα πολλά παραδείγματα. Προφανώς ότι περίσταση είχε όπου ο ίδιος ανεδείκνειε τρελό κέρδος ήταν ψέμα καθώς τα NFT βρίσκονται ακόμη στον λογαριασμό του με τελείως διαφορετικές τιμές, ή απλά δεν τα είχε αγοράσει καν και ψεύδεται. Είναι τόσο βλάκας που έβαλε μάλιστα το ίδιο όνομα στον λογαριασμό του οπότε είναι πανεύκολο να δεις όλο του το ιστορικό χασούρας καθώς και το τι ΔΕΝ έχει αγοράσει. Απλά γελοίος.

Και σκεφτείτε τώρα πως αυτά τα NFTs αγοράζονται με χρήματα από μαστροπεία κοριτσιών καθώς και χρήματα που έχει κλέψει από ανήλικα παιδάκια. Σας παρακαλώ αν του δίνετε λεφτά σταματήστε και αν εσύ μαλάκα που το διαβάζεις αυτό είσαι μπάτσος τελείωνε με τις προανακριτικές. Thanks.