Απάτη ekatommyriouxos (Conclavio): Οι κλεμμένες ιστορίες επιτυχίας

Damian Prosalendis orbes

Όπως αναδείξαμε στην προηγούμενη μας ανάρτηση, έχει γίνει προφανές πλέον πως ο Damian Prosalendis (ekatommyriouxos) δεν έχει βγάλει απολύτος κανένα κέρδος απ’ τα NFT όπως ισχυρίζεται και όλα είναι ένα ξεκάθαρο ψέμα. Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα από το ιστορικό του στην πλατφόρμα αγορών NFT στο οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας.

Πλέον όμως είναι καιρός να αναδείξουμε και το εξής απλό. Πως οι «επιτυχίες» του κονκλάβιο που αναρτώνται συχνά πυκνά από τον ίδιο τον Δαμιανό Προσαλέντη και τα τσιράκια του, δεν είναι τίποτα παραπάνω από κλεμμένες εικόνες.

Πλαστές «Ιστορίες επιτυχίας» στο Κονκλάβιο (Conclavio)

Ήρθαν σε επαφή μαζί μας πρώην μέλη του Conclavio τα οποία αποκάλυψαν πως πολλαπλές φορές αφότου αποχώρησαν απ’ την ομάδα του Damian Proselendis, αυτός ακολουθώντας τους ακόμη στα Social Media, τους αντέγραφε τις εικόνες που αναρτούσαν και της προωθούσε στο κοινό του ως δικές του. Ορίστε ένα παράδειγμα παρακάτω:

Η παραπάνω εικόνα όπως αναρτήθηκε από τον Αδερφό του Damian Prosalendis, τον Γεράσιμο Προσαλέντη, παρουσιάζεται δήθεν ως επιτυχία της απάτης του Κονκλάβιο (Conclavio). Στην πραγματικότητα όμως προέρχεται από την 100% δωρεάν Ελληνική ομάδα για συζήτηση NFT ονόματι Vertigo Crypto: https://t.me/vertigo_chat.

Ακόμη και τώρα μπορεί κάποιος να κοιτάξει το ιστορικό της ομάδας και να διαπιστώσει πως πρόκειται για κλεμμένο στιγμιότυπο όπως το προέβαλε το κονκλάβιο. Είναι σίγουρα τραγικό πως για δωρεάν και ελεύθερες πληροφορίες κάποιος χρεώνει 100€ τον μήνα…

Κλεμμένα στοιχεία του Conclavio από δωρεάν ομάδες

Άλλη μια ένδειξη του ότι το Κονκλάβιο είναι ξεκάθαρη απάτη είναι το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται σε προτάσεις μέσα στην ομάδα είναι άμεσα κλεμμένα από δωρεάν ομάδες. Για παράδειγμα, όπως μας αποκαλύφθηκε από μέλη της Ελληνικής ελεύθερης ομάδας Greek Crypto Squad, ένα μεγάλο ποσοστό από τις προτάσεις αγοράς του Conclavio αντιγράφονται από εκεί.

Κάποια από τα μέλη της ομάδας Greek Crypto Squad μας εκμυστηρεύτηκαν πως είναι μετανοιωμένοι κονκλαβιώτες μάλιστα. Έχοντας μπει εκεί δήθεν προσδοκώντας κέρδη και καλές προτάσεις αγοράς, αλλά εν τέλη ο Δαμιανός Προσαλέντης παρά το γεγονός ότι δεχόταν συνδρομή για να συμμετέχει κάποιος στην ομάδα του, είχε τόσο ελλιπείς γνώσεις στα θέμα NFT και crypto που τελικά δεν μπορούσε να βοηθήσει κανέναν.

Στην πραγματικότητα αυτό που έκανε απλά ο Δαμιανός Προσαλέντης ήταν από πάντα να αντιγράφει δωρεάν προτάσεις αγοράς από ελεύθερες ομάδες. Όπως κλέβει ιστορίες ευτυχίας, έτσι κλέβει και τις προτάσεις αγοράς. Τις οποίες μέχρι και σήμερα διαφημίζει ως δήθεν το πιο σημαντικό κομμάτι του σχήματος του, δήθεν ότι αυτό φέρνει όλη την αξία μέσα στο κονκλάβιο και θα κάνει όποιον είναι μέσα πλούσιο.

Πίσω απ’ τα κίνητρα του Δαμιανού Προσαλέντη όμως κρύβεται κάτι ακόμη πιο σκοτεινό. Ένα σχέδιο να ξεζουμίσει τους ακόλουθους του όχι μόνο μέσω των συνδρομών αλλά και μέσω τον νομισμάτων που τους πρότεινε να αγοράσουν όπως θα δείτε και στην επόμενη παράγραφο…

Τακτική του Δαμιανού Προσαλέντη να ξεφορτώνει σκατονομίσματα στους ακόλουθους του

Αρκετές ήταν οι φορές που ο Δαμιανός Προσαλέντης ακολούθησε την πρόταση αγοράς κάποιου σκατονομίσματος όταν αυτή δόθηκε σε δωρεάν ομάδες, και όταν αυτό άρχισε να πέφτει τότε πλέον έδωσε την πρόταση αγοράς και στους συνδρομητές του μέρες ή και εβδομάδες αργότερα.

Ευτυχώς το Blockchain όμως δεν επιτρέπει να διαγραφτεί τίποτα! Η σύνδεση με ξεφόρτωμα σκατονομισμάτων εισ’ βάρος των συνδρομητών του έχει γίνει μέσω πορτοφολιού του ίδιου και την ερευνάμε ακόμα προτού την αποκαλύψουμε πιο αναλυτικά σε επόμενο άρθρο. Μακάρι να ακούει και η εισαγγελία.